Trobades de final de curs 2019-2020

El divendres 26 de juny ens retrobem per acomiadar el curs i dinar juntes al Casino. No hem pogut ser-hi totes, però entre els esmorzars, les trobades virtuals i el dinar hem pogut contactar en una o altra ocasió  durant  una primavera que quasi ens han robat.
Ens vam tancar a casa quan el dia era ben curt i n'hem sortit gairebé a l'estiu, aixó sí, amb noves il·lusions i nous reptes. El descobriment de la fotografia com a eina a compartir ens ha donat molt bons moments i ens ha permès estones de deixar de banda la situació tan estranya que hem viscut.
Així, al voltant de la taula, entre pèsols i gaspatxos, seitons, rap i un braó una mica despistat, amb la cloenda del sorbet de mojito, ambient amable i relaxat ens hem posat al dia i  hem dit adeu al curs, però un adeu una mica diferent perquè per acord de totes la fotografia ens mantindrà en contacte durant l’estiu.
Gràcies a la Montse per la feinada feta, pel recull de contes, per la bossa del pa, i per la paciència que té quan a vegades en costa seguir el fil.
Gràcies a totes per les estones compartides, l'optimisme que es respira al grup i la vitalitat que transmet.
Ens esperen nous camins per a l'any vinent. Cap virus ens traurà les ganes de seguir amb els nostres relats i ara també  amb les nostres imatges.                     
                                      Bon estiu!

Mercè Escolà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris apareixeran després de la revisió