Trobada de final de curs dels 15 anys

El vint-i-dos de juny vam celebrar el dinar de fi de curs al Casino de Sant Feliu. La sobretaula es va allargar amb temes i propostes diverses.

No va resultar gens fàcil endevinar les autores de les narracions que incloïen deu títols de llibres i que la Montse va llegir en veu alta. Van sortir propostes per al curs vinent: canviar les reunions mensuals de la tarda al matí, fer sortides relacionades amb les lectures com abans de la pandèmia, la possibilitat de veure alguna pel·lícula referida al llibre llegit i continuar amb les fotografies mensualment.

Arriba el lliurament dels dossiers amb els treballs de final de curs, relacionats amb el nombre quinze, per referència als quinze anys del taller Escriure en català i les narracions mencionades; també les fotos de les portades d’alguns llibres, l’original i la nostra interpretació, exposades a la biblioteca.

No van faltar. el regal que ens fa la Montse i que rebem amb molta il·lusió, el nostre detall agraint-li la seva dedicació, i les fotografies d’aquests moments.

Abans de l’acomiadament recordem que la primera sessió serà l’u d’octubre amb l’escrit lliure sobre una foto.

Bon estiu!


Maria Teresa Naval

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris apareixeran després de la revisió