La nostra segona trobada virtual de confinament


   Dimarts, dia 5 de maig 2020, ens hem reunit virtualment per segon cop. Aquesta vegada ens hem pogut reunir sis del grup, dues de diferents de la vegada anterior.
   Després del primer contacte i havent solucionat els petits entrebancs de comunicació, hem comentat la lectura del llibre Història de dues ciutats, de Charles Dickens, que la Montse va baixant d’internet i ens va enviant. No totes l’havíem llegit i com que encara no està tot el llibre editat, hem decidit d’anar llegint-lo i comentar-lo més endavant. 
    Els deures del mes eren un escrit sobre el confinament. Hem llegit els escrits que, com sempre, han sortit molt variats. El proper escrit serà, com cada any, el conte de final de curs, de tema lliure.
   Després hem comentat com ha anat a cadascuna la fase 0 de desconfinament que ha començat aquest cap de setmana, i la necessitat de sortir al carrer. També hem comentat sobre l'assistència que donen les diferents mútues i la Seguretat Social en l’actual estat epidèmic que vivim.
   Seguirem, per altra banda, amb el concurs de fotografies setmanals mitjançant WhatsApp, i la comunicació de deures per aquest mitjà.
   Ens hem acomiadat, després d’aproximadament una hora i mitja, fins a la pròxima trobada, que serà també virtual.

Imma Cauhé

1 comentari:

Els comentaris apareixeran després de la revisió