Qui som

El taller Escriure en Català està format per un grup de persones amb un nivell mitjà de català que volem llegir i escriure en aquesta llengua. Ens reunim un cop al mes a la Torre del Roser i formem part de les activitats que organitza la Biblioteca Montserrat Roig de Sant Feliu de Llobregat.

En les nostres trobades, la coordinadora, Montserrat Vallès, ens proposa una lectura que serveix de punt de partida dels nostres escrits. També fem altres treballs, lliures o dirigits, i a final de curs solem recollir el nostre material en un dossier i fem un dinar per felicitar-nos. I, sobretot, cada primavera organitzem una ruta literària que té relació amb alguna de les lectures proposades.



El grup el curs 2020-2021
D'esquerra a dreta i de dalt a baix: Magda Ábalos, Dolors Álvarez, Emília Brias, Roser Casaramona, Imma Cauhé, Maria Àngels Colom, Mercè Escolà, Maria Teresa Naval, Rosa Orenga, Carme Valios, Montse Vallès (coordinadora) i Carme Vallverdú

   A punt de celebrar el nostre quinzé aniversari, volem recordar algunes de les persones que, al llarg d'aquests anys, han format part del nostre grup i han compartit les nostres il·lusions i la nostra feina. Entre d'altres, són: Conxita Alcázar (fundadora i impulsora del taller juntament amb la Maria Àngels Colom), Rosa Maria Saladrigas, Lorelay Carrón, Barbara de Lataillade, Montserrat Ballester, Dolors Menescal, Francesc Gironella, Sergi Horta, Basi Cruz i unes quantes persones més que hi han estat menys temps. Gràcies!

3 comentaris:

  1. M'ha fet molta gràcia el relat del banyador i el del setrill/setrillera, però en realitat tots tenen la seva!

    Sou un GRAN equip, una abraçada Montse :)

    ResponElimina
  2. M'encanten els vostres relats, Montse.

    Enhorabona a TOTES :))

    ResponElimina

Els comentaris apareixeran després de la revisió