Núria Cadenes a la Biblioteca


Dins la 2a edició de Biblioextraradi de la Biblioteca de Sant Feliu de Llobregat, el dijous 18 de novembre ens ha visitat l'escriptora Núria Cadenes per parlar principalment de la seva novel·la Secundaris, que hem llegit en la nostra activitat.

Hem gaudit de la seva xerrada, que ens ha donat a conèixer una persona lluitadora i honesta, interessant, propera i amable. Recollint les impressions de les companyes, cal dir que ens ha agradat molt, tant ella com  la seva novel·la. 

Hem aprofitat per aclarir aspectes de la seva obra i la seva trajectòria professional i també personal, gràcies a la presentació de la Montse Vallès. La Núria ens ha explicat el seu procés creatiu, de la trama i sobretot dels seus personatges que, ens assegura, van creixent i prenent el seu propi camí a mida que escriu. També ens ha aconsellat com fer relats curts i plens de sentit, ja que el personatge té tota una vida al darrere i ens mostra només una petita part, que ens ha de ser suficient per conèixer-lo i donar sentit al que vulguem explicar.

Molt agraïdes per la seva simpatia i proximitat.


M. Carme Valios

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris apareixeran després de la revisió