Maite Carranza presenta "Una bala per al record"

El passat dimecres, 6 de juny, l'escriptora Maite Carranza va presentar al Centre d'Estudis Comarcals de Sant Feliu de Llobregat el seu darrer llibre Una bala per al record. Moltes de nosaltres hi vam anar i vam poder gaudir d'un acte molt interessant. Hi va haver lectures de fragments de la novel·la, tant en català, com en castellà i anglès, i un seguit d'imatges de la guerra i la postguerra. També hi va haver un recital de cançons del moment en què se situa la novel·la, com ara Si me quieres escribir, amb acompanyament de guitarra, i moltes d'elles cantades també pel públic. Alguns dels assistents van fer preguntes a l'autora sobre aspectes de la novel·la. També l'alcalde de la ciutat ens va adreçar unes paraules sobre la importància de la memòria històrica, sobretot de cara als joves, que sovint sembla que el nostre passat recent, i tan punyent, els queda molt lluny.
Aquesta trobada amb la Maite i la seva obra més recent ens empeny més, si cap, a llegir-la el curs vinent. Segur que ella ens voldrà acompanyar per comentar-la. Moltes gràcies, Maite.





  

1 comentari:

  1. Ja tinc ganes de llegir aquest llibre, no vaig poder estar a la presentació, m'hauria agradat ser-hi, però si després de llegar-lo podem parlar amb l'autora será encara més interessant. Felicitats Maite pel premi.

    ResponElimina

Els comentaris apareixeran després de la revisió